sidearea-img-1
Seven Way Media staat klaar voor advies en ondersteuning in al uw digitale projecten. We luisteren graag naar het verhaal over uw bedrijf en uw product of dienst om de perfecte oplossing voor te stellen.
 

Retail solutions

Extra verkoopskanalen en in-store oplossingen...
Enhance your showroom!

Om uw winkel of verkoopspunt digitaal te ondersteunen, anno 2017, heeft Seven Way Media de juiste tools in huis.

logo-mobile               

Door onze jarenlange ervaring binnen de sector, bieden we de juiste digitale oplossing voor elk facet van het proces. Gaat het nu over online sales, kassaregistratie, touch kiosks of data capturing… Op elk potje past een dekseltje!

Responsive webshops met een koppeling naar uw intern systeem biedt u een zorgeloze online sales. Via sensoren wordt het kopersgedrag in uw fysieke winkel gemonitord en kunnen we deze data dynamisch inzetten om u meer inzicht te bieden. Als we dan uw klant laten inter-ageren via een touch kiosk of mobiele app, kennen we de demografische weerspiegeling van uw concept.

Webshops

Dynamische en responsive webshops op het Woocommerce platform, al-dan-niet gekoppeld aan uw interne ERP, worden u op maat aangeboden met alle nodige tools en plugins om de beleving compleet te maken. We zorgen ervoor dat de online winkel een correcte weerspiegeling is van uw concept en brengen zo ùw verhaal voor een maximale conversie.

Seven Way Media werkt samen met MultiSafePay voor de afhandeling van de online payments. Maar geen probleem als u opteert voor een andere oplossing! We bespreken op voorhand alle elementen en opties, zodat u duidelijk de juiste keuze kan maken.

Data capturing

Via sensoren en The Internet of Things kunnen we op vele manieren belangrijke info vergaren om later te analyseren. Denk maar aan het wandel- en koopgedrag aan de hand van heat maps en het beInvloeden van de winkelomgeving afhankelijk van het getriggerde opbject.

Seven Way Media kent alle gangbare oplossingen en technologieën om een data-capturing netwerk op te zetten en dit u vervolgens aan te bieden op het door u gewenste formaat. 24/7 alles volgen vanop uw smartphone? Of liever op een big screen dashboard in uw kantoor?

Touch & signage

Extra displays met signage of touch verrijken uw showroom, magazijn of werkplek. Wachtende klanten kunnen verder geïnformeerd worden en gaan via een touch kiosk alvast op zoek naar het gewenste product binnen uw gamma. Bekijk het als een extra sales op de vloer!

Narrowcasting van Seven Way Media staat in de markt als apart concept : DigiSign. Meer info vind je op www.digisign.be