sidearea-img-1
Seven Way Media staat klaar voor advies en ondersteuning in al uw digitale projecten. We luisteren graag naar het verhaal over uw bedrijf en uw product of dienst om de perfecte oplossing voor te stellen.
 

In-house applications

Mobiele tools om uw bedrijf te digitaliseren...
Update your workflow!

Om uw activiteit en workflow te optimaliseren, anno 2017, heeft Seven Way Media de juiste oplossing.

logo-mobile               

Knelpunten in de dagelijkse activiteiten van uw bedrijf of organisatie zorgen voor stress en zijn zeer tijdrovend. Door deze bottle necks te erkennen en te bespreken, komen we al snel tot een gepaste oplossing.

Door de inzet van intuïtieve applicaties, zowel mobiel als web, kan er voor elk budget een tool worden ontwikkeld die de job veel eenvoudiger zal maken. Of het nu sales, productie, warehouse of analytics is… Onze gerealiseerde toepassingen hebben hun bewijs al geleverd!

Workflow

Intake registreren, opdrachten synchroniseren tussen departementen, input automatiseren, enz… Dit zijn maar enkele van de mogelijke oplossingen die we u kunnen aanbieden. U staat ervan versteld hoeveel we, anno 2017, nog offline afhandelen met papier om daarna over te typen en weer uit te printen.

Seven Way Media analyseert samen met u de knelpunten volgens uw aangeven. We kijken waar we het process kunnen versnellen en digitaliseren. Niet is mooier dan een vlotte workflow, gekoppeld aan het bestaande interne systeem en een stressloze werkomgeving. Stel gerust uw vraag en we bieden u vrijblijvend een concreet antwoord.

Stock & analytics

Via scanners, tablets en sensoren kan u mobiel en digitaal uw productaanbod in-huis beheren. Een paperless warehouse… Bent u al mee? Zonder dat het u afschrikt of een te disruptisch effect heeft, zullen we dit altijd faseren en stap-voor-stap implementeren.

Zo heeft iedereen de juiste interne info op zak, volgens de rechten die eraan werden verbonden. En omdat we digitaal registreren, kunnen we alle data achteraf aanbieden in een gewenst formaat ter analyse en evaluatie. Een schat aan info die u  kan inzetten om duidelijk en zorgeloos verder te groeien.

ERP & CRM koppeling

Een app is geen doel maar een middel. Waar men enkele jaren geleden op zoek was naar een eigen app, zijn we nu op zoek naar een oplossing en is de applicatie het medium. Uw interne tool is dus pas compleet als we koppelen met uw bestaande data en ERP. Pas dan zal het geheel passen en kan alles worden geautomatiseerd.

Seven Way Media kan koppelen met bijna alle gangbare systemen. Speciaal voor Microsoft Dynamics (Navision) hebben we een partnership met de specialisten ter zake, EDYS.